20 år inom digital marknadsföring

25 maj, 2023

WGP gammal logga ny logga

Idag är en mycket speciell dag för oss på WGP då vi inte bara firar vårt 20-årsjubileum, utan också lanserar en ny visuell identitet som kommer att förnya vårt varumärke och ta oss in i en spännande framtid av digital marknadsföring. Vår resa inom digital marknadsföring började redan 2003, och vi har sen dess hjälpt framstående kunder med deras digitala framgång.

Idag sträcker sig våra tjänster över hela spektrumet av digital marknadsföring, och vi arbetar med företag inom både B2B- och B2C-sektorerna. Vi tror på att anpassa vår expertis och strategier efter varje unikt företag och dess mål, för att skapa skräddarsydda och effektiva marknadsföringskampanjer som ger mätbara resultat. En viktig milstolpe i vår resa inträffade i december 2021 då vi blev en del av Collaboration Art som gett oss ännu bredare kunskapsbas och resurser.

Vår nya logotyp och varumärkesstrategi för WGP

Den orangea loggan har tjänat oss väl under åren och varit en igenkännbar del av vår visuella identitet. Men nu är det dags att omfamna förändring och ge plats åt en ny era.

Vi har valt att ge vår nya logga en hexagonform för att bättre reflektera vad WGP står för idag: en modern, datadriven och innovativ byrå.

Vi har också tagit ett strategiskt beslut att fokusera på vårt förkortade namn, WGP, istället för Web Guide Partner. Genom åren har vi byggt upp en stark kännedom och närvaro i branschen som just WGP. Det är det namn våra kunder använder när de refererar till oss, och det känns naturligt att spegla det i vår nya logga.

Vi är nu redo att fortsätta leverera framstående resultat till våra kunder och ta dem mot en framgångsrik digital framtid.

Nästa era av digital marknadsföring

Med en lång historia av prestationer och en ny visuell identitet är vi mer redo än någonsin att leda våra kunder in i framtiden av digital marknadsföring. Vi ser fram emot att fortsätta bygga starka partnerskap, driva framgång och leverera resultat i minst 20 år till!