Om oss

Välkommen till oss på WGP! Vi är ett gäng konsulter i både Stockholm och Malmö med expertkunskaper inom digital marknadsföring.

Vårt manifest

I en föränderlig värld är förmågan att ständigt utvecklas helt kritisk. Vår resa startade för 20 år sedan. Internet var då bara tonåring, och Google hade inte ens fyllt 5. Ingen hade där och då någon aning om deras framtida dominans. Våra sociala medier var vykort, även om email och fax hade minskat beroendet av det statliga postverket. Performance marketing var ett okänt begrepp och sökbyråer lyste med sin frånvaro. Sen dess har allt gått med raketfart.

Vår resa har inkluderat ett otal olika affärsmodeller. Vi har anställt genier, jobbat med okända unicorns, och med etablerade storbolag och små snabbväxande uppstartsbolag. Vår roll har alltid varit att driva på kundernas digitala utveckling. Identifierat och visualiserat potentialen i affären. Vi har alltid jobbat ut våra idéer till konkreta aktiviteter som skyndat på kundernas framfart. Vi har haft förmånen att få ha de bästa människorna i vårt team, och vi har under årens lopp blivit lite av en plantskola för hela industrin. Så var man än kommer finns det nästan alltid en WGP:are. Det skapar en enorm stolthet. Varje dag är en ny chans för oss att förflytta oss framåt, givet de drygt 7 000 dagar vi funnits så har det blivit många steg.

Team WGP

Vårt erbjudande

På WGP arbetar vi med ledande företag och varumärken inom alla branscher. Vi driver våra kunders digitala utveckling framåt och säkerställer deras konkurrenskraft på webben.

I vårt erbjudande ingår hög expertis inom alla delar av digital marknadsföring, där vi arbetar med de bästa verktygen och senaste teknikerna.

Vi är också Premier Google Partner och Bing Select Partner.

Våra konsulter är specialister inom:

Vi ökar er synlighet och trafik med kreativt SEO-arbete. Med den senaste tekniken hittar vi alltid nya möjligheter till optimering.

Öka er försäljning online genom kostnadseffektiv annonsering. Vi arbetar med alla digitala kanaler — SEM, SMM och Display.

Säkerställ användarbarhet med engagerande och optimerat innehåll. Genom strategi och träffsäkert innehåll hjälper vi er möta kunders förväntingar på webben.

Nå er målgrupp med engagerande innehåll och optimerade kampanjer. Oavsett plattform genererar vi konverterande inlägg och annonser.

Förstå era kunder och ta rätt beslut med digital analys. Med korrekt datainsamling kan vi hitta nya möjligheter för att nå bättre resultat.

SEO

SEM

Content

Sociala medier

Analys

På WGP är vi konsulter inom digital analys, SEO, digital annonsering, content, och sociala medier med kontor i Stockholm och Malmö.
Vi är en del av Collaboration Art tillsammans med byråer i hela Norden.

Vill du jobba hos oss?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med likasinnade inom digital marknadsföring — både nya stjärnskott och mer seniora. Vi tar dessutom regelbundet emot praktianter. Här lägger vi upp platsannonser och kontaktuppgifter om du är intresserad av att komma i kontakt med oss.