SEO

Driv er digitala utveckling framåt med kreativ SEO. Vi arbetar med den senaste tekniken för att hela tiden identifiera möjligheter att öka er närvaro online.

Varför arbeta med oss?

Vi strävar alltid efter att vara i framkant. Vi arbetar med de bästa verktygen på marknaden och förfinar ständigt våra metoder och processer för att dra nytta av den senaste tekniken. Det omfattar allt ifrån att direkt kunna optimera mot nya funktioner i sökresultatet till att hitta nya, kreativa och tidseffektiva användningsområden för AI-verktyg.

Vårt mål som byrå är att integrera söktänket i hela er organisation. Det är den modell som ger er de bästa förutsättningarna att prestera och ständigt utvecklas i takt med branschen så att ni är konkurrenskraftiga på webben.

1

Vi är experter med specialistkunskaper inom alla delar av SEO — teknik, innehåll och länkar.

2

Vi ligger i framkant när det kommer till nya verktyg, tekniker och funktionalitet.

3

Vi är flexibla och arbetar nära våra kunder, där vi gärna sitter på plats hos er.

WGP har bidragit till att ge oss stabila positioner på många av våra viktigaste nyckelord. Det organiska söket har utvecklats till att bli vår viktigaste trafikkanal den senaste tiden och det är fantastiskt kul att den strategi och det dedikerade arbetet som vi gjort tillsammans med WGP fortsätter att ge resultat.

– Hanna Elfvin, CMO på Endbright

Vårt arbetssätt

Våra SEO-konsulter löser problem, projektleder och utvecklar er inom SEO. Vi utbildar er så att ni kan utföra våra rekommendationer på ett korrekt sätt. Vårt samarbete hjälper er att mogna digitalt, där vi arbetar för en stegvis utveckling av resultat i det organiska söket.

Johannes Trolin

Head of SEO

Hur kan vi hjälpa er?