Våra konsulttjänster

Analys och utvärdering

Vi genomför en omfattande analys av era sociala medieprofiler, strategier och annonsering. Vi tar fram en optimeringsplan baserat på era styrkor och möjligheter för att maximera närvaro och nå era mål.

Strategi

Med utgångspunkt i era affärsmål utvecklar vi heltäckande eller kanalspecifika strategier. Vi kombinerar branschinsikter, forskning och kreativitet för att nå just er målgrupp på bästa sätt. 

Operativt stöd

Vi sköter det operativa arbetet inklusive planering, publicering och optimering av innehåll. Då kan ni fokusera på kärnverksamheten och samtidigt säkra en effektiv närvaro i era sociala medier. 

Interim-lösning och resurs

Ni får en erfaren konsult som arbetar direkt hos er och som agerar en del av ert team. Konsulten tar ansvar för att driva era sociala mediekanaler och säkerställa att ni får ut maximalt värde från er närvaro.

Anpassade utbildningar

Vi skräddarsyr utbildningar baserat på era behov och mål. Genom interaktiva och engagerande sessioner får ni ökad kunskap och kompetens inom sociala medier — allt från grundläggande principer till avancerade strategier. 

Handledning

Vi erbjuder kontinuerlig support och handledning för att hjälpa era interna team att lyckas med sociala medier. Vi delar med oss av vår expertis, ger praktiska råd för att utveckla och stärka er kompetens internt. 

Web Guide Partner har bred kunskap, förståelse för vår affär och ett datadrivet arbetssätt. Jag uppskattar vårt täta samarbete och kan varmt rekommendera WGP och deras kompetenta konsulter.

– Hanna Nolte, Digital Communications Specialist på Tepe Munhygienprodukter

 

Martin Östling

Head of Social (tf)

Hur kan vi hjälpa er?