WGP firar fortsatt framgång som Google Premier Partner 2024!

12 februari, 2024, av Frida Schubert

Vi är glada att meddela att vi fortsätter vår fina tradition med att kunna titulera oss som Google Premier Partner. Certifieringen innebär att vi möter Googles partnerprograms krav, samt att vi anses ligga i toppskiktet bland Sveriges byråer när det kommer till Google Ads.

Vad innebär Google Premier Partner-status?

Google Premier Partner är ett program för byråer där Google årligen arrangerar ett antal tester. Detta för att pröva byråers kunskap och produktexpertis när det kommer till Google ads. Resultaten visar att våra konsulter håller en hög kunskapsnivå och att våra kunders kampanjer presterar och optimeras effektivt

Vår kundtillväxt, kundlojalitet och årlig ökning av annonsbudgetar ligger även i linje med de krav som ställs. Detta gör att vi är topp 3 % av alla partners i Sverige, och därmed kan titulera oss som en Google Premier Partner 2024.

Fördelar för dig som kund

Som Google Premier Partner har WGP tillgång till utbildningsresurser, support direkt från Google och tidig åtkomst till nya produkter och funktioner. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder fördelar som direkt påverkar kampanjers effektivitet och insikter som gör att vi tillsammans kan ligga i framkant.

Behöver du hjälp med Google Ads?

Vill du och ditt bolag ha hjälp med Google Annonsering?
Kontakta oss och beskriv hur vi kan hjälpa dig.

Author

Frida Schubert

Director of Paid Channels